Ik heb een brede interesse en ben nieuwsgierig van aard. Dit blijkt al uit mijn eerste opleidingskeuze: Religie en Levensbeschouwing aan de VU. Ik heb in een later stadium de Post Graduate Opleiding Management Consultancy aan de VU met goed gevolg afgerond.

Door mijn kennis en ervaring op het gebied van verschillende disciplines, sectoren en invalshoeken heb ik een goede basis en ben ik breed inzetbaar. Ik ben communicatief sterk, lever op strategisch niveau een stevige, positief kritische bijdrage en vind het geen probleem om met mijn voeten in de klei te staan. Ik houd van het zoeken en vinden van de best fit solutions voor verandervraagstukken. Hierbij verlies ik de menselijke kant niet uit het oog.

Aandachtsgebieden

Naast jarenlange ervaring in de zorg, heb ik mij  in duurzaamheid en sociaal ondernemen gespecialiseerd. Sinds enkele jaren leg ik me meer toe op:
– Leiderschap(ontwikkeling)
– Strategie
– (Organisatie)cultuur
– Duurzame organisatievernieuwing

Over Willemijn

Ik wil echt van toegevoegde waarde zijn voor project en proces. Hierdoor ben ik al meerdere malen een motor of drager geweest van verandertrajecten binnen organisaties en bij maatschappelijke projecten.

In mijn vrije tijd coach ik het voetbalteam van mijn dochter, houd ik van wandelen in de natuur, lezen en gezelligheid.

Contact met Willemijn

telefoon     06 43 09 27 73

mail            willemijn.kemp@ctgroep.nl

linkedin

 

  • N/A
  • N/A