De zorg is continu in beweging en staat voor heel complexe uitdagingen. Dat komt door  toenemende vergrijzing, problemen op de arbeidsmarkt en oplopende zorgkosten.

Ook is er een verschuiving hoe er tegen de zorg wordt aangekeken. Denken vanuit positieve gezondheid komt steeds meer in de plaats van denken vanuit ziekte of gebrek. Willen we duurzame en kwalitatief goede gezondheidszorg leveren dan is meer multidisciplinaire samenwerking nodig om tot passende en innovatieve oplossingen te komen voor zowel de gezondheidszorg als in het sociale domein.

Aandachtsgebieden

Strategie- en organisatieontwikkeling

Procesbegeleiding

Project- en programmamanagement

Opzetten van samenwerkingsverbanden

Onderzoek en evidence-based werken

Trainingen en coaching

Over Nienke

Na vele jaren als arts, docent en gepromoveerd epidemioloog te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar de consultancy. Ik heb zowel in de eerstelijns-, de tweedelijns gezondheidszorg als het sociale domein gewerkt.

Ik  heb een open houding en oprechte belangstelling voor mens en organisatie . Daarnaast ben ik pragmatisch, innovatief, probleemoplossend en resultaatgericht. Ik kom snel tot de kern van het probleem en ben in staat om complexe vraagstukken om te zetten in concrete doelen. Daarnaast heb ik oog voor verschillende belangen, waarbij ik het gezamenlijke belang niet uit het oog verlies.

Beweging en verandering zijn twee van mijn belangrijkste drijfveren. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen die het verschil maken, realistisch zijn, draagvlak onder alle stakeholders hebben en duurzaam zijn.

Mijn expertise is zowel de eerste-, tweedelijns gezondheidszorg als het sociale domein. Ik spreekt de taal van de stakeholders, weet voor welke uitdagingen ze staan en welke verantwoordelijkheden ze hebben.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden langs de lijn van de sportclubs van de kinderen, op de tennisbaan of in de natuur.

Contact met Nienke

nienke.vink@ctgroep.nl

06 47 69 13 13

LinkedIn

  • N/A
  • N/A