Na mijn juridische opleiding en ervaring in de advocatuur, heb ik mij geheel toegelegd op het vak mediation en conflictbemiddeling. Deze weg heeft zich daarna verder ontwikkeld naar coaching en communicatie. Binnen de CT Groep heb ik mij voornamelijk toegelegd op individuele ontwikkeling en begeleiding.

Aandachtsgebieden

– Coaching en individuele begeleiding
– Training van persoonlijke en groepsvaardigheden op alle niveau’s
– Assessment
– Mediation en conflicthantering
– Individueel advies en begeleiding (diagnostiek) bij verandertrajecten
– Loopbaanbegeleiding

Over Hanneke

Ik ben een betrokken en empathisch adviseur, die leeft en werkt vanuit een vrije en filosofische levenshouding. Vanuit gevoel en intuïtie hanteer ik mijn eigen benadering in werk wat ik combineer met kennis, ervaring en inzicht vanuit mijn analytische achtergrond. Mijn overtuiging is, dat mensen altijd vrijheid hebben van handelen. Al mijn interventies zijn er op gericht om deze vrijheid (opnieuw) te ontdekken, zowel voor mensen als voor hele organisaties. Ik combineer deze vrijheid al naar gelang de situatie met zeer concrete oplossingen. Moeilijk bespreekbare zaken worden langzaam maar zeker bespreekbaar gemaakt, door samen op zoek te gaan naar gebeurtenissen, beelden en verhalen. Op deze manier ontdekt ik samen met de mensen waarmee ik werk de rode draad in hun handelen. Door spiegelen en reflecteren los ik zo soms zeer vastzittende conflicten op. Door goed en direct contact te maken met mensen ben ik in staat aan te sluiten bij de wereld van de ander en vertrouwen te winnen, en kan op die manier snel tot de kern doordringen. Ik heb een sterke persoonlijke verbinding met de mensen waarmee ik samenwerk.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke tennisspeelster, houd ik van bergen en sneeuw om te skiën. En is filosofie een manier voor mij om de wereld te ontdekken en mezelf te ontwikkelen

“WIE NAAR BUITEN KIJKT DROOMT, WIE NAAR BINNEN KIJKT WORDT WAKKER”

  • 050 3116565
  • hanneke.niemeijer@ctgroep.nl