Ik ben een van de oprichters van de CT Groep. Ik werk sinds 1998 als senior adviseur en mede eigenaar. Mijn voornaamste aandachtsgebied is het uitvoeren van grote en kleine veranderingstrajecten, waarbij de nadruk ligt op de klant, patiënt, bewoner, client of burger. Het samen ontwikkelen is voor mij altijd het uitgangspunt. Het realiseren van nieuwe benaderingen, businessmodellen en samenwerkingsvormen, gaat hierbij hand in hand met het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. En dat is vaak moeilijk, soms confronterend, maar altijd leuk om samen te doen.

Aandachtsgebieden

– Training van persoonlijke en groepsvaardigheden, meestal op management of leidinggevend niveau
– Interim management op leidinggevend stafniveau of strategisch/ tactisch uitvoerend niveau
– Coaching
– Strategieontwikkeling en –implementatie
– Ontwikkeling, training en implementatie van HRM- en Projectmanagementinstrumenten

Over Arjen

Mijn actiegerichtheid, pragmatiek en kennis van veranderingsmanagement in organisaties, vormen voor mij de basis voor verandering. De menselijke maat en de eigen kracht van mensen zijn  voor mij leidraad. Mensen zijn voor mij belangrijker dam modellen en processen. Ik ben altijd op zoek naar overeenkomsten in de doelen van het klantsysteem, de organisatie en die van de medewerkers bij het realiseren van de opdrachten.

Interim werkzaamheden doe ik volgens onze normen voor projectmatig werken waarbij een gezamenlijk met de opdrachtgever vastgesteld projectplan met daarin de binnen het beschreven tijdsbestek te realiseren producten en resultaten de basis is.

Naast mijn werk bij de CT groep ben ik coach op haptonomische basis.

In mijn vrije tijd ben ik altijd op de mountainbike en op de motor te vinden.

“eerst contact, dan begrijpen en dan pas veranderen”

 

Contact met Arjen

telefoon                 06 51 59 71 73

mail                        arjen.jansen@ctgroep.nl

  • 06 51 59 71 73
  • arjen.jansen@ctgroep.nl