• nov
  06

  Tijdstip: 9.00

  Locatie: Terschelling

  Praktijkmanager een boeiend vak; houd de praktijk op koers!
  Driedaagse nascholing voor praktijkmanagers in de huisartsenpraktijk Terschelling, 6 t/m 8 november ‘19
  De Terschelling-cursus voor doktersassistentes is al meer dan tien jaar een succes. Dit najaar organiseert de CTgroep op veler verzoek voor het eerst de Terschelling-cursus voor praktijkmanagers in de huisartsenpraktijk.
  In steeds meer huispraktijken is een praktijkmanager werkzaam. De gezondheidszorg in Nederland is volop in beweging. De huisartspraktijk worden steeds complexer. Denk hierbij aan ketenzorg, substitutie en multidisciplinaire samenwerkingen. Het management van de praktijk groeit de huisarts boven het hoofd en gaat dan vaak ten koste van de directe patiëntenzorg. Steeds vaker is een stevige praktijkmanager de oplossing die wordt gekozen om de praktijk (weer) op orde te brengen en verder te professionaliseren.
  Deze functie is volop in ontwikkeling. Er komen allerlei uitdaging op de praktijkmanager af op het gebied van o.a. personeelsbeleid, leidinggeven, ICT/automatisering, financiën, zorgvernieuwing en accreditatie.
  Er is al heel veel nascholing voor de artsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Maar niet voor praktijkmanagers. Daarom hebben wij een driedaagse nascholing georganiseerd voor praktijkmanagers.

  Download hier de brochure